Waxinelichthouders

“Hout” mij in herinnering zijn kleine, met de hand gemaakte waxinelichthoudertjes van verschillende soorten hout en afmetingen. In de ruimte onder het kaarsje kunt u kleine herinneringen bewaren zoals een symbolische hoeveelheid as, een haarlokje of een ander tastbaar aandenken.

Tijdens bijvoorbeeld een uitvaart kunt u deze kaarsjes rondom de kist van uw geliefde plaatsen en wellicht door kinderen, kleinkinderen, andere familieleden of bekenden laten aansteken. Afhankelijk van welk houdertje u kiest, kan deze voorzien worden van een gravure met naam, data, tekst of een kleine afbeelding. Zo wordt het nog persoonlijker als u het kaarsje na de uitvaart mee naar huis neemt. Na een eventuele crematie is het mogelijk om een heel klein gedeelte van de as in het houdertje te bewaren.

De waxinelichthouders zijn in verschillende houtsoorten te leveren. Vaak al binnen twee dagen. Als de bovenzijde van het houdertje van een gravure moet worden voorzien, dan moet u ook rekening houden met een extra dag. U geeft aan mij door wat er op gegraveerd moet worden, het liefst per mail of whatsapp. Zo heb ik direct de juiste spelling.

De prijzen van de houders zijn afhankelijk van de houtsoort en afmeting. Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u conact met mij opnemen via telnr: 06-50969075 of vul het contactformulier in. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen